Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Het zoete deeg
- 75 g suiker
- 140 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 250 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 30 g amandelpoeder
- 1 ei
Halve mangobollen
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 125 g rijpe mango, in stukken
- citroensap
- 50 g suiker
- 3 passievruchten, enkel de pulp
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Mousse van rode vruchten
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 250 g rode vruchtencoulis
- 90 g suiker
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Opbouw
- boter, voor de cirkel
- bloem, voor het werkvlak
- 125 g gemengde verse rode bessen
- 5 - 6 verse muntblaadjes
- 15 - 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Nährwerte
- pro 8 porties
- Kalorien
- 22515 kJ / 5385 kcal
- Protein
- 69 g
- Kohlenhydrate
- 543 g
- Fett
- 326 g
- Ballaststoff
- 39 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 godz.
Borscht
50 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen