Geräte & Zubehör
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
362.7 mg
Protein
9.2 g
Kalorien
1095.7 kJ /
261 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
30.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Citroenslush
10 Min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Canapé met ei
10 Min
Basisrecept Brood
3 Std.
Snel brood
50 Min