Geräte & Zubehör
Emu Stew (Mark Olive)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
234 mg
Protein
35.3 g
Kalorien
1517.7 kJ /
362.8 kcal
Fett
13.2 g
Ballaststoff
5.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
23.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chef favourites
57 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2u.
Pumpkin Chai Latte
Geen beoordelingen
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Geen beoordelingen
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Turmeric Green Tea
20min
Grilled seafood charcuterie board
1u. 20min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1u. 20min
Mediterranean octopus salad
40min
Strawberry protein milkshake
10min