Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç, mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü, mümkünse tek parça
- 50 g pırasa, 2 parçaya bölünmüş (optional)
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- limon, servis etmek için (optional)
- karabiber, servis etmek için (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1235 kJ / 295 kcal
- Protein
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 17 g
- Fett
- 16 g
- Ballaststoff
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tarhana Çorbası
25min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Sebze Suyu
Keine Bewertungen
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 Std. 25 Min
Tavuk Suyu
1sa 10 dk
Domatesli Şehriye Çorbası
30min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte
45min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min