Røgede muslinger med Pernodsauce
TM6 TM5 TM31

Røgede muslinger med Pernodsauce

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 1000 g muslinger, skrubbede og afskæggede
  • 2 fed hvidløg
  • 80 g skalotteløg, skrællet og skåret i halve
  • 50 g smør, saltet
  • 200 g fennikel, frisk, trimmet og skåret i tynde skiver
  • 50 g Pernod (se tip)
  • 50 g fløde, 35 %
  • 1 knivspids salt, efter smag
  • 1 knivspids sort peber, stødt, efter smag
  • 1 - 2 kviste bredbladet persille, frisk, blade groft hakket, til servering

Nährwerte
pro 4 portioner
Kalorien
6965 kJ / 1658.3 kcal
Protein
165.7 g
Kohlenhydrate
59.7 g
Fett
82.4 g
Gesättigte Fettsäuren
42.3 g
Ballaststoff
8.4 g
Natrium
5869.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte