Kompatible Versionen
Laksekebab med koriander- og chilimayonnaise
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Marinade
- 1 citron, skal, ingen hvid marv og juice (ca. 40 g juice) heraf
- 1 lang chili, grøn, trimmet og uden kerner, hvis det foretrækkes
- 2 fed hvidløg
- 2 cm ingefær, skrællet
- 2 kviste koriander, frisk, kun blade
- 100 g yoghurt naturel
- ½ tsk gurkemeje, stødt
- 1 tsk kashmiri chilipulver (se tip)
- 600 g ferske laksefileter, uden skind, skåret i brede strimler (4 cm)
Koriander- og chilimayonnaise
- 30 g koriander, frisk (ca. 1 bundt), kun blade
- 1 - 2 lange chilier, grønne, trimmede og uden kerner, hvis det foretrækkes
- 150 g mayonnaise (se tip)
- 40 g citronsaft (ca. 1 citron)
- ½ tsk spidskommen, stødt
- salt, til krydring
- sort peber, stødt, til krydring
- ½ agurk, skåret i strimler, til servering
- fladbrød efter eget valg, til servering (valgfrit - se tip)
- Nährwerte
- pro 6 portioner
- Kalorien
- 11028.5 kJ / 2625.8 kcal
- Protein
- 133.8 g
- Kohlenhydrate
- 26.2 g
- Fett
- 220.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 40.2 g
- Ballaststoff
- 13.1 g
- Natrium
- 1812.4 mg