Geräte & Zubehör
Slow Cooked Pot Roast
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 6 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)28 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves halved2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)7 oz
-
fresh thyme (optional)5 sprigs
-
beef stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
baby gold potatoes cut in half10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
soy sauce, light1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
603.3 mg
Protein
32.4 g
Kalorien
1332 kJ /
318.4 kcal
Fett
12.5 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
19.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 Min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 Std. 20 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min