Geräte & Zubehör
Spek en fontina gerolde pizza
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
23 g
Kalorien
1791 kJ /
428 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen