Vegetarian Pizza
TM6 TM5

Vegetarian Pizza

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Pizza Dough

  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 7 ½ oz water, room temperature
  • 1 tsp sugar
  • 1 packet/envelope active dry yeast (2 ¼ tsp)
  • 14 oz bread flour
  • 1 tsp salt

Topping and Baking

  • 3 ½ oz zucchini, ends removed
  • 4 oz red onion, halved vertically (1 small onion)
  • 3 oz white button mushrooms, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
  • 3 ½ oz yellow bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
  • 3 ½ oz red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
  • 10 oz canned chopped tomatoes, drained
  • 7 oz shredded mozzarella (see Tip)
  • 2 - 3 pinches salt, to taste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2496 kJ / 596 kcal
Protein
24 g
Kohlenhydrate
74 g
Fett
20 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Ballaststoff
8.2 g
Natrium
696 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte