Geräte & Zubehör
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
potatoes35 oz
-
ground meat (pork, chicken or mixed meats), crumbled35 oz
-
yellow onions quartered5 oz
-
large eggs3
-
olive oil2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
-
fresh parsley, leaves only (approx. 25 sprigs)1 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground pepper1 pinch
-
bread crumbs2 oz
-
dried mint (optional)1 tsp
-
vegetable oil to fry
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
468.8 mg
Protein
27.6 g
Kalorien
2034.6 kJ /
486.3 kcal
Fett
31.1 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Kohlenhydrate
22.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 Min
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Rainbow Yogurt Parfait
20 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Rolled Frittata
55 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Boiled Eggs
20 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.