Geräte & Zubehör
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Maple Hollandaise Sauce
-
maple sugar to taste (see Tip)½ - 1 oz
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)5 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs3
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poached Eggs
-
large eggs4
-
water60 oz
-
vinegar1 ½ oz
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)2 ½ - 3 ½ oz
-
fresh chives thinly sliced
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
415.3 mg
Protein
17 g
Kalorien
2175 kJ /
519.9 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
23.3 g
Kohlenhydrate
18.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mega Maple
25 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
U.S. Digital Flipbook #1
1 Std. 35 Min
Chocolate Avocado Dream
15 Min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5 Std. 30 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Curry Seafood Chowder
1 Std.
Jamaica Hibiscus Margarita
1 Std. 5 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min