Geräte & Zubehör
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Vorbereitung 50 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
boter om in te vetten
Fruit muffins
-
appels geschild, in vieren gesneden200 g
-
water40 g
-
bananen rijp, in stukken (± 2 bananen)200 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
bloem200 g
-
bruine suiker35 g
-
eieren2
-
bakpoeder2 tl
-
baking soda2 tl
-
havervlokken100 g
-
yoghurt60 g
-
gemalen kaneel½ tl
-
frambozen vers of bevroren80 g
Pasta, erwten en garnituur
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
pijnboompitten20 g
-
pasta, droog farfalle type350 g
-
olijfolie en een beetje meer om te besprenkelen5 g
-
groene erwten, vers of bevroren250 g
-
Parmezaanse kaas100 g
Vinaigrette
-
uien50 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie30 g
-
honing10 g
-
azijn50 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ - ¾ tl
Opdienen
-
rucola100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1808.5 mg
Protein
41.4 g
Kalorien
4785.8 kJ /
1143.8 kcal
Fett
26.8 g
Ballaststoff
15.6 g
Gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
185.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunch box
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Balletjes met aubergines
1 Std.
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen
Salade van gehakte groenten
10 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen