Kompatible Versionen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gestoomde kip en noedels
- 200 g Chinese vermicelli
- 600 g water en een beetje meer om te dippen
- 400 g kipfilet zonder vel, heel
- 3 tl zout
- 800 g kipfilet zonder vel, in blokjes gesneden (± 2-3 cm)
Garnituren en dressing
- 100 g geroosterde gezouten pinda's
- 6 teentjes knoflook
- 100 g sjalotten
- 20 g verse peterseliebladeren
- 20 g gember, vers wortel geschild, in dunne plakjes gesneden (± 1-2 mm)
- 20 g citroengras, vers alleen het witte gedeelte, in stukken
- 50 g vissaus
- 80 g limoensap
- 1 tl citroenschil, geraspt groen
- 50 g honing
Kip en knoflook pasta
- 1200 g water
- 10 g olijfolie
- 1 tl zout
- 400 g pasta, droge type, penne
- 50 g boter
- 20 g meel
- 60 g witte wijn
- 30 g citroensap
- 1 el bouillonpasta
- 20 g kappertjes op azijn
- 10 g bieslook, vers
Kip noedelsalade
- 20 g lente-ui in dunne plakjes
- 50 g rode ui in dunne plakjes
- 1 rode peper, vers in dunne plakjes
- 20 g koriander, vers in stukjes (2 cm)
Kip couscous salade
- 300 g couscous
- 2 tl zout
- 150 g rode ui
- 150 g rode paprika gezaaid, in stukjes
- 200 g appel in vieren gesneden
- 150 g courgette in stukken
- 50 g witte wijnazijn
- 50 g olijfolie
- 1 tl komijn, gemalen
- ½ tl zwarte peper, gemalen
- 20 g pijnboompitten (optional)
- 3 el olijfolie
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2566.9 kJ / 613.5 kcal
- Protein
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 74.4 g
- Fett
- 19.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.6 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 1888.6 mg
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