Geräte & Zubehör
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 pieces
Zutaten
Caramel Sauce
-
unsalted butter diced35 g
-
dark brown sugar65 g
-
double cream40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Cupcakes
-
pears firm, peeled, cored, cut in pieces250 g
-
unsalted butter diced100 g
-
soft dark brown sugar100 g
-
medium eggs2
-
self-raising flour300 g
-
milk250 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon (optional)2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Caramel Buttercream
-
sugar150 g
-
unsalted butter diced75 g
Assembly
-
mini salted pretzels broken in 2, for decorating12
-
coloured chocolate sweets red12
-
edible cake decorations (eyes)24
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
483.4 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
1845.1 kJ /
441 kcal
Fett
20.6 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
61.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas with Kids
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 Min
Watermelon Ice Lollies
12 Std. 10 Min
Raspberry White Chocolate Hot Chocolate Stirrers
2 Std. 15 Min
Ham and Cheese Puff Pinwheels
2 Std.
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Chocolate Coated Banana Sticks
1 Std.
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 Std. 30 Min
Chocolate Puffed Rice Cakes
2 Std. 35 Min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1 Std. 50 Min
Mixed Nut Cereal Bars
2 Std. 30 Min
Melting Snowman Biscuits
3 Std.
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min