Geräte & Zubehör
Pea and mint soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portion
Zutaten
-
onion quartered80 g
-
butter cut into pieces30 g
-
frozen green peas500 g
-
water500 g
-
sea salt½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
249 mg
Protein
7.1 g
Kalorien
686.8 kJ /
164.2 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoff
6.9 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Basic Soup Purée
Keine Bewertungen
Leek and Potato Soup
40 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Vegan burgers
45 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Dairy-free pumpkin soup
30 Min