Geräte & Zubehör
Puttanesca Penne
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
hvitløksfedd1
-
oliven, svart, uten stein130 g
-
ansjosfilet, i olje30 g
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
kapers, saltet skylt60 g
-
salt pluss ekstra for krydder1 ss
-
vann1500 g
-
penne rigate pasta360 g
-
persille, fersk bare blader, hakket1 ss
-
malt svart pepper1 klype
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
14.5 g
Kalorien
1941 kJ /
464 kcal
Fett
12.7 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Enkle pasta oppskrifter
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kylling Penne med safran
Pas d’évaluation
Makaronigrateng med flaskegresskar
Pas d’évaluation
Kylling-tagliatelle med pesto
Pas d’évaluation
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Pas d’évaluation
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Pas d’évaluation
Rekelinguine med krabbe
Pas d’évaluation
Squashpasta med røkt laks
Pas d’évaluation
Ravioli med reke og asparges basilikum
Pas d’évaluation
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Pas d’évaluation
Vegetarlasagne
Pas d’évaluation
Makaronigrateng
Pas d’évaluation