Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
- ¼ - ½ verse rode peper, ontpit indien gewenst
- 100 g zongedroogde tomaten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 500 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
- 250 g room, 35% vet
- 350 g water
- 80 g witte wijn
- 1 el kippenbouillonpasta (zie tips)
- 250 g pasta, droge type, penne
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2954 kJ / 703.3 kcal
- Protein
- 40 g
- Kohlenhydrate
- 56.8 g
- Fett
- 33.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 19.8 g
- Ballaststoff
- 6.6 g
- Natrium
- 885.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Koninginnenhapje
55 min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Spaanse risotto
40 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Zomerse pastasalade
30min
Kleverige sesamkip
40 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min