Geräte & Zubehör
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Protein
1 g
Kalorien
757 kJ /
181 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Greek Yogurt
11 Std. 40 Min
Spaghetti Muffins
55 Min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 Std.
Fruit Ice Cream
5 Min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 Min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 Min
Little Bird Pancakes
40 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9 Std. 35 Min
Green Power Smoothie Bowl
5 Min