Geräte & Zubehör
Warm satay bowl
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
cauliflower cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.400 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
red onion cut into halves1
-
garlic cloves4
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish1
-
coconut oil10 g
-
tri-colour quinoa rinsed190 g
-
coconut cream120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water300 g
-
tamari (see Tips)25 g
-
crunchy peanut butter (see Tips)50 g
-
green beans cut into thirds300 g
-
freshly squeezed lime juice to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
806.8 mg
Protein
29.8 g
Kalorien
3415.7 kJ /
816.4 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoff
17.6 g
Gesättigte Fettsäuren
19.2 g
Kohlenhydrate
100.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sam Wood
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min