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Vegan Creamy Tomato Soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
yellow onions halved1 ½ oz
-
1 oz olive oilvegan butter1 oz
-
tomatoes halved24 oz
-
tomato paste2 ½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
1 tsp dried pizza herb mixdried oregano1 tsp
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water17 oz
-
1 heaping tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube1
-
vegan cream3 ½ oz
-
fresh basil leaves2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
699.2 mg
Protein
2.1 g
Kalorien
508.3 kJ /
121.5 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
11.9 g
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