Kompatible Versionen
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 lemon
- 3 oz olive oil, divided
- 2 oz soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
skinless salmon fillets (5-6 oz each)
oder 4 skinless white fish fillet (5-6 oz each) - 1 inch ginger, fresh root, peeled and sliced
- 1 garlic clove
- 3 ½ oz shallot, cut into pieces
-
3 ½
oz leek, white part only, cut into pieces
oder 3 ½ oz onion, halved - 3 ½ oz celery, cut into pieces
-
12 ½
oz frozen peas
oder 12 ½ oz carrot, cut into pieces (see Tip) - 16 oz water
- 2 tsp salt, divided
- 9 oz potato, cut into pieces (½ in.)
-
14
oz broccoli florets
oder 14 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, potatoes, mushrooms), sliced (¼ in.) - 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 oz cream, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 44 g
- Ballaststoff
- 10.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Fish and Zucchini
35min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Tuna stew with potatoes
40min
Gefilte Fish
1h 10min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Chickpea Ratatouille
1h
Steamed Cod Over Greens
40min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min