Geräte & Zubehör
Custard horns
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
16 pieces
Zutaten
-
unsalted butter frozen, cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream chilled200 g
-
egg yolks 1 lightly beaten to brush4
-
caster sugar plus extra to sprinkle80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk200 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
icing sugar to dust (optional)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
94.6 mg
Protein
2.9 g
Kalorien
959.2 kJ /
229.3 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Retro
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Caramel Honeycomb Cake
2 Std. 30 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
30 second cupcakes
25 Min
Molten chocolate cake
45 Min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Sarsi Cordial
50 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Melting moments with strawberry cream
45 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Better banana cake
45 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min