Geräte & Zubehör
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
streaky bacon, cured and smoked thinly sliced100 g
-
fresh oyster mushroom sliced (5 mm)250 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dry white wineChampagne300 g
-
water500 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
unsalted butter diced30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
480.9 mg
Protein
15.3 g
Kalorien
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Fett
27.4 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Kohlenhydrate
69.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Roasted Chicken with Vegetables
Keine Bewertungen
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Salt-free arrabbiata sauce
25 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Gochujang seafood risotto
1 Std.
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Turkish borek with cacik
1 Std.
Potato Soup with Parsley Pesto
30 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.