Geräte & Zubehör
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
32.4 g
Kalorien
1636 kJ /
391 kcal
Fett
18.4 g
Ballaststoff
3.2 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SEAFOOD
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Seafood Risotto
40 Min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Minestrone
45 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min