Kompatible Versionen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Protein
- 62.3 g
- Kohlenhydrate
- 38.5 g
- Fett
- 81.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.9 g
- Ballaststoff
- 2.9 g
- Natrium
- 1828.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Hummus
5min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Naan (Hindoe brood)
2 godz.
Ovenburger
1 godz. 45 min
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Pisco sour
10 min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen