Geräte & Zubehör
Brioche
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 5 Std.
16 sneetjes
Zutaten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
5 g
Kalorien
836 kJ /
200 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Speltbrood
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Crème anglaise
15 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Gekruide noten
45 Min
Energieballen
30 Min
Boerenbrood
2 Std.
Roggebroodjes
12 Std.
Melkbrood
2 Std. 20 Min