Geräte & Zubehör
Scandinavian Brunch Roll
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 4 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
The Viking Roll
-
black sesame seeds100 g
-
white bread flour plus extra for dusting220 g
-
water100 g
-
5 g dried yeastfresh yeast10 g
-
whole milk50 g
-
sugar (caster sugar)15 g
-
large egg1
-
squid ink frozen1 tsp
-
unsalted butter40 g
-
salt1 pinch
-
70 g sesame seeds, any colouroat flakes70 g
Burger Fillings
-
heavy whipping cream, 30-40% fat100 g
-
cream cheese (eg. Philadelphia)100 g
-
lemon juice30 g
-
fresh chives finely chopped2 tbsp
-
salt or to taste2 pinches
-
Sichuan peppercorns or to taste2 pinches
-
fresh dill3 sprigs
-
flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves5
-
fresh cilantro leaves only1 sprig
-
arugula10 g
-
olive oil15 g
-
smoked salmon cut in strips6 slices
-
haddock fillet, smoked cut in strips6 slices
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14.3 g
Kalorien
1626.5 kJ /
389.1 kcal
Fett
23.6 g
Kohlenhydrate
29.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Noir
11 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Mini chocolate bundts
45 Min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 Min
Brazilian Limeade
10 Min
Challah
2 Std.
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10 Min
Courtesan au Chocolat
3 Std. 15 Min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 Std. 10 Min
Gazelle horns
1 Std.
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 Std.
Thin Crust Pizza Dough
2 Std. 30 Min