Kompatible Versionen
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Spice rub
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp mustard powder
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 1 tsp sea salt
- 4 pork rib racks (approx. 2kg)
Basting sauce
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp garlic powder
- 80 g rice wine vinegar
- 120 g brown sugar
- 100 g soy sauce
- 2 tsp cornflour
- 70 g water
- 2 tsp sesame oil
Jacket potatoes
- 4 potatoes, Sebago or other starchy potatoes, skin on
- sea salt, to season
Cheesy coleslaw
- 300 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 300 g red cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 50 g red onion (approx. ½ onion)
- 180 g carrot, trimmed and peeled
- 120 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, plus extra to serve
- 200 g mayonnaise (see Tip)
- 60 g apple cider vinegar
- sour cream, to serve
- ground black pepper, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
- Protein
- 112.5 g
- Kohlenhydrate
- 90.2 g
- Fett
- 134.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 40.6 g
- Ballaststoff
- 10.7 g
- Natrium
- 2866.7 mg
Alternative Rezepte
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Chinese-style chicken
25 min
Creamy beef curry
1h 15min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Traditional sausage rolls
50 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Poached eggs using blade cover
30 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Lemonade scones
25 min