Geräte & Zubehör
Peach and custard cream muffins
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 pieces
Zutaten
Creme patisserie
-
milk250 g
-
caster sugar35 g
-
plain flour30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
vanilla bean extract2 tsp
Muffin mixture
-
canned peaches400 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
675.7 mg
Protein
12 g
Kalorien
2439.7 kJ /
583.1 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
82.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cafe-style muffins
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Triple chocolate muffins
20 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Bannofee Muffin
45 Min
Jaffa muffin
40 Min
Romany creams
1 Std. 15 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Better banana cake
45 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min