Kompatible Versionen
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Rice pudding
- 1 lime, zested, no white pith and juiced (20 g)
- 60 g caster sugar
- 200 g Arborio rice
- 400 g canned coconut milk
- 380 - 400 g full cream milk
- 2 eggs
Caramelised pineapple
- 30 g butter
- ½ fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
- 2 tbsp pecans (optional)
- 3 tbsp dark brown sugar
- ½ tsp mixed spices
- 2 tbsp water
- 20 - 40 g shredded coconut, toasted
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Kohlenhydrate
- 54 g
- Fett
- 26 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoff
- 3 g
- Natrium
- 93.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Black rye bread
2h 35min
Pear and peach crumble
50min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Impossible coconut pie
1h 30min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Basic vegetable stock
1h
Fig and maple bourbon fizz
168u. 20min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min