Geräte & Zubehör
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Rice pudding
-
lime zested, no white pith and juiced (20 g)1
-
caster sugar60 g
-
Arborio rice200 g
-
canned coconut milk400 g
-
full cream milk380 - 400 g
-
eggs2
Caramelised pineapple
-
butter30 g
-
fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices½
-
pecans (optional)2 tbsp
-
dark brown sugar3 tbsp
-
mixed spices½ tsp
-
water2 tbsp
-
shredded coconut toasted20 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
93.6 mg
Protein
9.1 g
Kalorien
2028 kJ /
483 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Breakfast and brunch
54 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Apple cake
1h
Halva semifreddo
7h 30min
Raw apple pie
3h 25min
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Zucchini slice
45min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Coconut rice pudding with banana
50min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Espresso "baked" beans
35min