Cider-brined pork chops with apple dressing
TM6

Cider-brined pork chops with apple dressing

1.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Cider-brined pork chops

  • 350 g cider (see Tip)
  • 30 g sea salt, flakes
  • 1 tbsp rosemary, dried, chopped
  • 1 tbsp sage leaf, dried
  • 1 ½ tsp thyme, dried
  • ½ tsp black pepper, ground
  • 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
  • grapeseed oil, for brushing

Apple dressing

  • 1 apple, type Granny Smith, peeled, cored and cut into quarters
  • 2 tbsp cider vinegar
  • 2 tsp maple syrup, pure
  • 90 g grapeseed oil
  • 1 tbsp wholegrain mustard
  • 6 sprigs chive, fresh, cut into quarters

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2735.8 kJ / 651.4 kcal
Protein
48.9 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Fett
48.3 g
Gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Ballaststoff
0.9 g
Natrium
194.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte