Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
TM6 TM5

Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

4.6 (45 Bewertungen)

Zutaten

  • 7 oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
    oder 7 oz feta cheese, cut into pieces
  • 10 ½ oz onions, halved
  • 16 oz tomatoes, cut into pieces
  • 1 oz oil
  • 2 heaping tsp homemade chicken stock paste
    oder 2 stock cubes
  • 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
  • 1 oz piloncillo, cut into pieces (see tip)
    oder 1 oz brown sugar
  • 1 - 3 oz canned chipotle chilies (in adobo sauce)
  • 2 dried bay leaves
  • 18 Mexican tostadas
    oder 18 taco shells
  • 8 oz sour cream

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2523 kJ / 603 kcal
Protein
47 g
Kohlenhydrate
47 g
Fett
26 g
Gesättigte Fettsäuren
21 g
Ballaststoff
6 g
Natrium
1861 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte