Geräte & Zubehör
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
7 oz feta cheese, cut into piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces7 oz
-
onions halved10 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces16 oz
-
oil1 oz
-
2 stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip)piloncillo cut into pieces (see tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream8 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1861 mg
Protein
47 g
Kalorien
2523 kJ /
603 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
21 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Noodle Soup
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Steamed Rice
25 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Boiled Eggs
20 Min
Turkey Bolognese Sauce
50 Min
Tinga de Pollo
40 Min