Geräte & Zubehör
Pissaladière
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 portions
Zutaten
Dough
-
olive oil for greasing
-
water80 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Topping
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
onions quartered500 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned anchovies soaked in a little milk then drained60 g
-
black olives pitted60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3.5 g
Kalorien
493 kJ /
118 kcal
Fett
6.5 g
Kohlenhydrate
11.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
COOKING FOR A CROWD
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Floating Islands
40min
Gazpacho
1h 15min
Dill and feta flatbread
1h 20min
Roquefort Sauce
20min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Speedy Bassara
25min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2h 10min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min