Geräte & Zubehör
Homemade Fish Ball Soup
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
-
mackerel fish fillets cut in pieces500 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)100 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
water800 g
-
coriander leaves chopped, to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
418 kJ /
100 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Shallot Oil
25 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Chicken Porridge
35 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min