Geräte & Zubehör
Homemade Fish Ball Soup
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
-
mackerel fish fillets cut in pieces500 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)100 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
water800 g
-
coriander leaves chopped, to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
418 kJ /
100 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Shallot Oil
25 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Chicken Porridge
35 Min