Geräte & Zubehör
Chicken Porridge With Century Egg
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm)200 g
-
light soy sauce10 g
-
sesame oil dark (roasted)1 - 2 tsp
-
long grain white rice rinsed and drained200 g
-
water1600 g
-
century eggs washed (see tips)2
-
salted eggs cooked, shell removed and cut in cubes2
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
salt2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
fresh ginger finely shredded10 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish2 sprigs
-
spring onions finely chopped, to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
973 kJ /
233 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian All-in-One
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Homemade Soy Milk
35 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken Porridge
35 Min