Geräte & Zubehör
Spring Chicken Casserole
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
plain flour50 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
chicken thighs, boneless skin on8
-
olive oil for frying3 - 4 Tbsp
-
onions quartered200 g
-
celery stalks cut in pieces160 g
-
carrots cut in pieces320 g
-
chicken stock800 g
-
1 tsp dried thyme, leaves onlyfresh thyme leaves only2 sprigs
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)650 - 800 g
-
frozen green peas200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24.8 g
Kalorien
1984 kJ /
474 kcal
Fett
29.2 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
COOKING FOR A CROWD
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min