Mixed berry pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Mixed berry pavlova stack

4.7 ( 150 Bewertungen )

Zutaten

Raspberry coulis

  • 200 g fresh raspberries or frozen raspberries
  • 100 g caster sugar
  • 20 g lemon juice

Pavlova

  • 320 g white sugar
  • 8 egg whites (approx. 250 g), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 3 tsp cornflour

Raspberry cream

  • 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
  • 20 g frozen raspberries thawed and well-drained
  • 500 g fresh mixed berries for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
356.4 kcal / 1491.1 kJ
Protein
3.6 g
Fett
18.8 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Natrium
49.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte