Geräte & Zubehör
Traditional hommus
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Std. 5 Min
20 portions
Zutaten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus extra to soak1000 g
-
lemon juice to taste100 g
-
tahini100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ice cubes80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
191.7 mg
Protein
3.5 g
Kalorien
367.1 kJ /
87.7 kcal
Fett
4.5 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
9.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Tzatziki
15 Min
Hommus
15 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Za'atar seasoning
5 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Tahini
20 Min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Coriander chilli chutney
5 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Smashed pea and bean dip
30 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min