Geräte & Zubehör
Korean Spiralized Cucumber Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
493.6 mg
Protein
2.3 g
Kalorien
441 kJ /
105.4 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
7.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Raw Asian Salad
10 Min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min