Geräte & Zubehör
Spiralized vegetable crust pizza
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1059.9 mg
Protein
11.7 g
Kalorien
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoff
9.6 g
Gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize - Autumn/Winter
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 min
Tuatua fritters
45 min
Cherry Lime Pops
4 godz. 10 min
Warming porridge (Skinnymixers)
15 min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Potato bake
1 godz. 35 min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Vegan fruity dream (TM6)
5 min