Geräte & Zubehör
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
750 g
Zutaten
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 750 g
Natrium
5661.7 mg
Protein
1.8 g
Kalorien
523.2 kJ /
125.1 kcal
Fett
0.7 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 Std. 30 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Chunky guacamole
10 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Fresh jalapeño dip
5 Min
Pastrami
22 Std. 30 Min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min