Geräte & Zubehör
Cookidoo 10th Anniversary cake
Vorbereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 4 Std.
32 portions
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to flour480 g
-
eggs16
-
white sugar480 g
-
natural vanilla extract4 tsp
-
baking powder2 tsp
-
sea salt4 pinches
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
To assemble
-
jam of choice300 g
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
146.8 mg
Protein
6.6 g
Kalorien
1301.9 kJ /
311.2 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
36.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Boiled Long Pasta
20 Min
Cooking Long Pasta
Keine Bewertungen
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Brioche Burger Buns
4 Std.
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 Min
Waffles
25 Min
Chai latte parfait
29 Std. 5 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.