Geräte & Zubehör
Lamington swiss roll
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
8 slices
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
caster sugar120 g
-
eggs room temperature5
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour120 g
Chocolate icing
-
pure icing sugar220 g
-
cocoa powder20 g
-
milk100 g
Assembly
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
desiccated coconut120 g
-
jam of choice6 - 8 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
244.4 mg
Protein
7.4 g
Kalorien
2114.2 kJ /
505.3 kcal
Fett
22.4 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
15.6 g
Kohlenhydrate
71.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lemon glaze madeleines
24 Std. 30 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Choux pastry
1 Std.
Black forest Christmas yule log
1 Std. 30 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Ham and cheese cruffins
3 Std.
Ginger fluff
50 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min