Neapolitan Pizza

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Vorbereitung 30 Min
Gesamt 7 Std.
2 portions

Zutaten

  • extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle
    ½ oz
  • water divided
    20 oz
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • bread flour plus extra to dust
    12 ½ oz
    12 ½ oz pasta flour (type 00), plus extra to dust
  • fine semolina
    5 oz
  • salt
    1 tsp
  • lemon juice
    1 oz
  • canned crushed tomatoes to taste
    7 - 8 oz
    7 - 8 oz pizza sauce, to taste
  • buffalo mozzarella well drained, sliced
    8 - 9 oz
  • fresh basil leaves to garnish

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Protein 58.4 g
Kalorien 5751.8 kJ / 1374.7 kcal
Fett 37.9 g
Ballaststoff 8.2 g
Gesättigte Fettsäuren 17.5 g
Kohlenhydrate 197.5 g

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