Tomato and Mushroom Spaghetti

3.8 6 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions

Zutaten

  • olive oil
    1 oz
  • vegetable stock cube crumbled
    1
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried red chili flakes (optional) to taste
    1 pinch
  • cubes of bacon (optional)
    3 ½ oz
  • button mushrooms, canned drained, sliced
    3 oz
  • canned tomato sauce
    10 ½ oz
  • water
    19 ½ oz
  • spaghetti
    10 ½ oz

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 803.2 mg
Protein 11.3 g
Kalorien 1492.7 kJ / 356.8 kcal
Fett 7.6 g
Ballaststoff 3.8 g
Gesättigte Fettsäuren 1.1 g
Kohlenhydrate 60.9 g

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