Geräte & Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
large eggs cold6
-
water to fill to 1 liter mark
Easter Nests
-
unsalted butter to grease
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallot½ oz
-
sour cream1 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
351.2 mg
Protein
6.5 g
Kalorien
672.6 kJ /
160.7 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is Always Room at Our Table
26 Rezepte
USA
USA
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Berry Lemonade
10min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Homemade Lemonade
10min
Immune Booster
5min
Vampire Juice
20min
Beet-Tox
10min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min