Geräte & Zubehör
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Burnt mandarin custard
-
mandarins 3 unpeeled and cut into halves5
-
milk300 g
-
thickened cream150 g
-
cornflour10 g
-
egg yolks4
-
vanilla pod cut into halves, lengthways1
-
sugar plus an extra 3 tbsp60 g
-
water3 tbsp
-
orange liqueur2 tbsp
-
saffron threads1 pinch
Saffron sponge
-
raw sugar80 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces100 g
-
eggs2
-
sour cream50 g
-
apricot jam30 g
-
saffron threads1 pinch
-
self-raising flour100 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
water600 g
-
micro herbs to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
425.8 mg
Protein
8.5 g
Kalorien
2190.6 kJ /
523.6 kcal
Fett
30.7 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
17.8 g
Kohlenhydrate
54.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 h 10 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Set and forget rice pudding
1 h 10 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 h 15 min
Brandy custard (TM6)
15 min
Tamarind whiskey Sour
1 h 10 min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 h 30 min
Banana and raspberry soft serve
5 min
Hawaiian gluten-free pizza
2 h
Dairy-free coconut ice cream
No ratings
Fondant au chocolate
50 min