Geräte & Zubehör
Korean Fried Chicken
Vorbereitung 1 Std.
Gesamt 3 Std. 40 Min
6 portion
Zutaten
Chicken
-
garlic cloves3
-
ginger, fresh peeled, and thinly sliced2 cm
-
all purpose white flour115 g
-
cornstarch3 tbsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
chicken wings1550 g
Sauce
-
garlic cloves7 - 8
-
ginger, fresh peeled and thinly sliced3 cm
-
golden brown sugar70 g
-
rice vinegar85 g
-
honey85 g
-
Korean chilli paste to taste45 - 70 g
-
ketchup45 g
-
soy sauce, dark30 g
-
sesame oil30 g
-
vegetable oil for deep frying
-
sesame seed, any colour to garnish1 ½ tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1888.1 mg
Protein
48.6 g
Kalorien
4190.8 kJ /
1001.6 kcal
Fett
67.7 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Diamond Club CA - 1st edition
18 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Roti John
30 Min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Japanese Ramen
1 Std. 40 Min
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 Std. 20 Min
Honeycomb
Keine Bewertungen
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
One Pot Noodles
30 Min
Krispy fried chicken
25 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Pork Adobo
55 Min