Obe Ata (Red Pepper Sauce)
TM6

Obe Ata (Red Pepper Sauce)

5.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

  • 150 g red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 200 g plum tomatoes cut in pieces (4 cm)
  • 1 - 2 scotch bonnet chillis (optional)
  • 50 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 300 g red onions quartered
  • 150 g tomato purée
  • 100 g vegetable oil
  • ½ Tbsp dried thyme
    oder dried mixed herbs
  • ½ Tbsp curry powder
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    oder 1 chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
  • 20 g all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning
  • ½ Tbsp fine sea salt
  • 500 g water

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
205.4 kcal / 859.4 kJ
Protein
2.1 g
Fett
17.3 g
Kohlenhydrate
13.7 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Natrium
644.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte