Geräte & Zubehör
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
-
olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
-
white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
sesame oil1 tsp
-
water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
808 mg
Protein
13 g
Kalorien
1387 kJ /
332 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Asian Home Cooking
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Chicken Afritada
30 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.